Szűrés

A(z) Huawei P9 kulcsszót tartalmazó cikkek

A HUAWEI P9 lett az idei év legjobb fogyasztói okostelefonja

2016. augusztus 18. -

A Huawei, a világ egyik vezető információs és kommunikációs technológiai szállítója nyerte az EISA (European Imaging and Sound Association) „European Consumer Smartphone 2016–2017” (Legjobb európai fogyasztói okostelefon 2016–2017) díját a Huawei P9-cel, a vállalat legújabb csúcskategóriás készülékével. Ez a negyedik egymást követő év, amikor az EISA a Huaweit díjazza ebben a kategóriában.

Tovább

Fényképezési tippek a Huawei P9-hez

2016. augusztus 4. -

Okostelefonos fényképezéskor nem könnyű elkapni a „megfelelő pillanatot”. Gyors és pontos autófókusz nélkül vagy a felvétel lesz elmosódott, vagy pedig mire élesre állítod a képet, már le is maradtál az egész jelenetről.

Tovább

Íme a Huawei P9 okostelefon belülről, ahogy talán még soha nem láthattad

2016. július 23. -

A nap szinte minden percében használjuk valamire okostelefonunkat: üzeneteket küldünk, internetet böngészünk, hívásokat bonyolítunk, játszunk rajta. A Huawei most megmutatja, hogy mindezt mi mozgatja belülről.

Tovább

A Huawei fotópályázatot hirdet az Instagramon

2016. június 26. -

A Huawei Technologies Hungary fotópályázatot hirdet az Instagram közösségi hálózaton 2016. június 22 és július 17 között. A versenyben résztvevő felhasználók 4 héten keresztül, 4 különböző témában tölthetnek fel okostelefonnal készített fényképeket a Huawei által meghatározott hashtaggel az Instagramon lévő profiljukra.

Tovább